Centar Kaptol predstavlja jedan od jedinstvenih shopping centara s obzirom na to da je smješten u samoj staroj jezgri – moderna duša staroga Zagreba. U skladu s tim, osim dostupnosti premium brendova sve više poslovnica modernizira se i uređuje kako bi pružili premium iskustvo svim korisnicima.

Među njima je i dm, koji je 11.02. otvorio vrata još ljepše i bolje trgovine, kreirane prema potrebama posjetitelja Centra Kaptol. Nastavak je to i za sam dm niza preuređenja poslovnica kojima nastoje pružiti što bolje korisničko iskustvo svojim kupcima, poput preuređenja na Trešnjevci.

Povodom otvorenja preuređene poslovnice u Centru Kaptol, kupce su očekivali brojni atraktivni popusti, ali i pogodnosti. Za kupnju iznad 100 kn svaki kupac dobio je poklon torbu za kupovinu, a iznad 300 kn kupce je oduševio poklon ručnik.

Promocija je vrijedila od 11.02.-13.02., što je period u kojem su naši promotori na najfrekventnijim lokacijama u centru Zagreba promovirali novo otvorenje i dijelili letke zainteresiranim prolaznicima. Promocija se provodila na Trgu bana Jelačića, ali i u Tkalčićevoj i Radićevoj ulici kako bi se zahvatilo prolaznike koji su u neposrednoj blizini Centra Kaptol te na taj način što je više moguće povećala vjerojatnost da će posjetiti novu trgovinu.

Unatoč hladnom vremenu, prolaznici su rado zastali u interakciji s našim promotorima i uzimali letke te su poz